de gemiddelde kosten van Reparatiematen keukenkastjes

Wanneer een nieuwe look aan uw keuken nodig is, vindt u dat refacing keukenkasten is minder kostbaar dan een complete renovatie. Het begrijpen van de gemiddelde kosten van het proces zal helpen om te beslissen of het is een waardevolle optie voor uw doeleinden.

Het soort materiaal nodig voor Reparatiematen keukenkastjes zijn de kosten bepalen, naast het aantal kasten worden gewerkt. Thermofoil of laminaat kan kosten rond de 1000 $ – $ 3000, terwijl houtfineer kan oplopen tot $ 5000 op een basisniveau. De instrumenten die nodig zijn om het project zullen de gemiddelde kosten te verhogen ondernemen.

materialen

Naast de kosten van het materiaal voor refacing keukenkasten, is het ook noodzakelijk om de arbeidskosten te overwegen. Bij gebruik van een aannemer, kan dit oplopen tot enkele honderden dollars, afhankelijk van de ervaring en de lengte van het project. Echter, vindt u ook dat doe het zelf kits zijn beschikbaar in de markt.

Arbeid

Indien u plan om de hardware als onderdeel van de werkwijze voor refacing keukenkasten vervangen, zullen de kosten van deze rekening moet worden gehouden. De kosten van items, zoals scharnieren en handgrepen, zal sterk variƫren afhankelijk van het gezochte type. Echter basisorgels werking slechts enkele dollars.

Hardware