afdichting kalksteen: 4 tips en fouten te vermijden

Kalkstenen tegels kunnen een onderscheidende uitstraling aan een vloer, muur of open haard toe te voegen, maar het afdichten van kalksteen is de sleutel tot duurzaamheid in de komende jaren te verzekeren om te komen. Hier zijn 4 tips en fouten te vermijden bij het afdichten van kalksteen.

Kalksteen is zeer delicaat en morsen of verkeerde behandeling kunnen zijn uiterlijk te veranderen. Zorg ervoor dat u kalkstenen tegels te behandelen met extra zorg om morsen te voorkomen. Echter, als u een morsen, veeg ze meteen weg.

Voorzichtig mee omgaan

Dik en zwaar kit kan sijpelen in de poreuze kalksteen en verander het uiterlijk. Gebruik in plaats daarvan een hoge kwaliteit impregneren kit, waarin de kalksteen zal beschermen en niet van invloed op zijn uiterlijk.

Gebruik een impregneerolie

Als uw open haard is in een gebied worden blootgesteld aan stof of andere externe elementen, van toepassing een extra laag van sealer om de tegel te beschermen. Deze extra stap wordt het risico van stof of vuil sijpelen in de kalksteen verminderen.

Breng een extra laag van Sealer

Er zijn 2 belangrijke types van zeehondenjagers: actueel en doordringend. Topical zeehondenjagers zorgen voor een hoogglans, maar resulteert ook in een glanzend oppervlak dat is te gemakkelijk om krassen of beschadigingen. Topical zeehondenjagers vereisen ook continu opnieuw aanbrengen. Doordringende zeehondenjagers hoeven niet te worden opnieuw aangebracht en het behoud van het uiterlijk van de steen.

Gebruik een doordringende Sealer