zout water zwembaden: groen te gaan met geen chloor

Zout Water zwembaden, ook wel zout zwembaden, kan een eco-vriendelijke manier om af te koelen in de hete zomerzon te bieden. Veel mensen zijn het maken van de overgang van de traditionele chloor zwembad om deze groener alternatief. Alle zwembaden chloor, die algen en bacteriën houdt de vorming in het zwembad, maar een zoutwaterzwembad produceert zijn eigen chloor, zodat je nooit meer hoeft te agressieve chemicaliën toe te voegen als met een traditionele zwembad.

Een zout water zwembad biedt vele voordelen, zowel voor het milieu en voor de mensen die zwemmen in het. Vanwege deze voordelen, is het steeds een populaire gewoonte om regelmatig water pomp met het chloor generator gebruikt in een zoutwaterzwembad te vervangen.

Voordelen van Salt Water Pool

Zachter on Skin – Het eerste voordeel dat je zult merken in een zout water zwembad is dat het water is veel zachter op de huid. Je ogen zijn niet geïrriteerd, en het water niet over een “wazige” gevoel. Het glijdt rechts af als water moeten en niet witte vlekken te verlaten toen het water droogt.

Overstappen naar een Salt Water Pool

Constant chloreren – Het chloor generator produceert eigenlijk zijn eigen chloor. Dit betekent dat je niet meer hoeft te chloortabletten of rotzooi te kopen met ze in het water. Wanneer de generator is ingeschakeld en circulatiewater, maakt zij chloor.

Chloor Levels zijn Constant – Met een normaal zwembad, is er een wekelijkse instroom van nieuwe chloor die een hoge bereikt en vervolgens taps in de week. Het zit in de zon totdat het water kan voelen als er een film op. Omdat het chloor van een zout water zwembad wordt gecreëerd door het water zelf, wordt gehouden op een constant laag niveau.

Het wijzigen van uw bestaande pool naar een zout water versie betekent niet dat je moet een geheel nieuw zwembad te installeren. Je hoeft alleen maar een chloor generator, die gewoon voor het sanitair uw bestaande zwembad wordt toegevoegd voor het filteren en het uitvoeren van het water door de chlorering te schaffen.

De generator werkt via het zout dat eraan wordt toegevoegd aan de productie van chloor. U het zout toe te voegen gewoon om uw zwembad water als je het chloor generator voor de eerste keer te installeren. De hoeveelheid zout die u gebruikt hangt af van hoe groot uw zwembad is. Ongeveer 50 lbs. zout nodig is voor een zwembad met 1200 liter water.

Door een proces van elektrolyse, wordt het zout gesplitst in natrium en chloor. Dit is wat maakt het chloor voor het zwembad en houdt het water schoon en veilig voor uw huid en het milieu.

Salt Water Pool Maintenance

Het water is schoner, maar het zwembad stills moeten worden gehandhaafd. Houd het filter schoon en verwijder eventueel vuil of puin dat is zweven rond het water. En moet toch test het water zodat het juiste evenwicht wordt gehandhaafd op de juiste niveaus.