zonsondergang planten zones: hoe om te bepalen wat te groeien

Plant zones breken het landschap op in verschillende klimatologische omstandigheden aan tuinders over wat zou kunnen goed groeien in een bepaald gebied beter voor te bereiden. Sunset Western Garden Book splitst de 13 Westelijke Staten, samen met Alaska en Hawaii in 24 verschillende klimaatzones. The Sunset National Garden Boek is uitverkocht, hoewel nog steeds beschikbaar op Amazon, en splitst de hele natie op in 40 verschillende tuin zones.

United States Department of Agriculture zones te overwegen alleen de vorst voor een gebied. Echter, de levensvatbaarheid van een plant worden bepaald door meer dan de laagste koude temperaturen. Om deze reden is de Sunset zones rekening houden met de volgende kenmerken van het klimaat: breedte, hoogte, oceaan invloed, continentaal oceaan invloed, bergen, valleien en heuvels, evenals de temperatuur hoogte- en dieptepunten. Door behandeling van een veelheid van andere factoren in plaats van alleen lage temperaturen, Sunset klimaatzones veel specifieker voor de stippellijn bieden een veel gedetailleerder beeld van welke planten beter dan anderen zouden kunnen doen.

Hoe zijn Sunset Zones anders?

Door het gebruik van Sunset Western Garden Boek en cd-rom, evenals de website Sunset, kunnen specifieke planten te vinden voor individuele Sunset klimaatzones. Ook aangeboden is informatie met betrekking tot gedetailleerde planten, snoeien, en verzorgen de instructies samen met soorten variaties.

Het selecteren van planten