zacht rose

Hier is iets om u op te halen uit het einde van de winter blues: zacht nam.

Deze schaduw – bleker dan een echte roze, maar met genoeg rood naar afsteken tegen een eierschaal of off-white – heeft de delicatesse en gentility dat we vinden in een van de roze, maar het is niet alleen voor franje en strikken. In feite, zacht nam kan vaak worden het best gebruikt door het koppelen met zwaardere, meer mannelijke meubilair, zoals wij hier zien.

In deze eerste foto zien we de zachte roos gebruikt in de gestoffeerde stoelen, perfect aangevuld door het hout van de tafel en van de stoel frames. De lichtheid van de roze is verder uitgebalanceerd door het kwadraat lijnen van de houten kist, die de scheiding tussen de woonkamer en eetkamer markeert.

Om te zien hoe lichtroze perks de stemming van deze kamer, stel je eens voor die stoelen in plaats bekleed met een donkerblauwe of een diepe kastanjebruin. Dergelijke andere kleuren zou een veel ernstiger, formele toon te lenen. Hier wordt de bleke roos gebruikt om de sfeer van de kamer te verlichten.

In deze tweede foto zien we bleke roos gebruikt als de overheersende kleur in deze smalle woonkamer. Het brandpunt van deze kamer is, uit noodzaak, de grote vloer tot het plafond ramen die geven uit op een uitzicht op de tuin.

Maar de bleke steeg bank is ook een blikvanger hier. De kleur speelt uit de bleke blauwe muur aan de achterzijde van de kamer, waardoor de hele kamer lijken overgoten met een vrolijke, pastel licht. Nogmaals, de zware, vierkante romp gebruikt als een salontafel hier compenseert de bleke kleur.

Tot slot, neem een ​​kijkje op deze gepleisterde muur in de lichtste van zacht nam. De iets donkerder luiken opvallen, en toch in combinatie met de kleur van de muur, waardoor het hele effect verfrissende zonder dat het te fel.

U kunt zien van het kijken naar deze buitenmuur hoe bleek roos zou ook werken aan een binnenmuur. Stelt u zich een muur geschilderd deze kleur en versierd met draperieën de kleur van de luiken. Voila: een warme, elegante look is geboren.

Pale roos zal ook een mooi decor voor bloemstukken, want het is een tint die vaak wordt gevonden in bloemen. Denk aan een cluster van de baby anjers, of een vaas met roze rozen, of een boeket van multi-gekleurde bloemen met een paar roze bloemen afgewisseld. Tegen een bleke roos muur, of in dezelfde kamer met een bank in bleke roos, zouden deze bloemstukken echt uit springen.

Met het oog op kleur, licht, en warmte in een kamer te brengen, hoeft u niet te dramatisch kleuren te gebruiken, zoals heldere rood of geel schreeuwen. Vaak wordt een subtielere aanpak werkt net zo goed.