veiligheid kachel

In de afgelopen 25 jaar, heeft Murray Anderson vrijwel elke home improvement project denkbaar aangepakt. Een fervent DIYer, heeft hij opgewaardeerd, gerenoveerd en opnieuw ingericht zijn huizen allemaal op zijn eigen. Nu heeft hij zijn focus zich tot het delen van die kennis met zijn lezers.

Kachels zijn een geweldige manier om op te warmen een koude kamer of bieden een aantal extra warmte aan uw huis. Echter, terwijl ongetwijfeld handig, een kachel kan ook gevaarlijk zijn. In feite is volgens de National Fire Protection Association (NFPA), aanvullende verwarming apparatuur zoals elektrische en kerosine kachels zijn de belangrijkste oorzaak van woningbranden in de maanden december, januari en februari. Dus als u denkt over het krijgen van een kachel of u al een, houden deze ideeën in het achterhoofd en zorg ervoor dat je dat extra warmte veilig. Als goed, als onderdeel van een algehele thuis brandveiligheid plan, niet alleen omdat je een kachel, moet u uw huis uit te rusten met tenminste één rookmelder en alarm op elke verdieping en buiten alle slaapgedeelte.

Als u al een elektrische kachel, controleer alle bedrading en isolatie om zeker te zijn dat het in goede staat. Vervang alle versleten of beschadigd draden.

Laat de elektrische snoeren over een high traffic gebied niet worden uitgevoerd. Cords zijn gemakkelijk te struikelen. Het is het beste om geen gebruik een verlengsnoer met een elektrische kachel, maar als je moet, zorg ervoor dat een zware verlengsnoer (dat wil zeggen 12 gauge draad) dat de stroom kan verwerken zonder opwarmen gebruiken.

Voor het kopen van een vloeibare brandstof of petroleum kachel uw lokale brandvoorschriften. In sommige gebieden deze kachels zijn niet toegestaan. Het is ook een goed idee om te controleren of uw brandverzekering kunt u een gestookte kachel te gebruiken in uw huis.

gebruik maken van de fabrikant aanbevolen brandstof alleen in je kachel. Benzine brandt met meer warmte dan kerosine, zodat het zetten van gas in uw kachel zal dat leiden tot veel heter dan het werd ontworpen om te branden, en kan brand veroorzaken;. Als u uw kachel bent tanken, zorg ervoor dat het is cool voor het toevoegen van brandstof. Gieten brandbaar brandstof in een hete kachel is een recept voor een ramp.

Er is geen twijfel een kachel kunnen helpen om uw woning comfortabeler tijdens de lange koude winter. Echter, in gedachten houden dat ze geen speelgoed en ze zijn niet multi-functionele apparaten. Zorg ervoor dat uw kachel is in goede staat en volg deze fundamentele veiligheidstips en uw kachel zal jaren van warmte te bieden voor uw gezin. Negeer deze ideeën of niet aan uw kachel te handhaven als de fabrikant adviseert en je bent gewoon vragen om problemen. Blijf veilig, laat uw huis gaan uitmaken van die thuis brand statistieken.