technieken voor het bevestigen van een deuropening drempel

Vaststelling van een beschadigde deur drempel is iets wat je hoeft te doen, zodat uw huis zal worden beschermd tegen lekken van lucht, zo geld te besparen voor verwarming en koeling rekeningen. Het is niet een lastige klus om een ​​drempel vast te stellen, en hier zijn een paar technieken die je kunt gebruiken

Ten eerste, erachter te komen wat voor soort deuropening drempel die u wilt gebruiken voor uw deur. Enkele van de meest voorkomende soorten zijn aluminium, rubber en hout. Elk hiervan wordt gefixeerd met een andere methode vanwege het verschil in materiaal.

Controleren om te zien hoeveel schade er is

De eerste stap is de mate van de schade aan bestaande deuropening drempel. De meest voorkomende vormen van schade aan die gemaakt van hout zijn onder andere rot en insecten besmetting, of splijten hout. Als het een gemaakt van rubber, soms dragen ze, of een werkende veer of ander deel kan breken in een aluminium drempel, en dat maakt de drempel waardeloos, omdat het niet goed zal presteren.

Het verwijderen van de beschadigde stukken of de hele Threshold als dat nodig is

Als u slechts een deel van de drempel is beschadigd vinden, zou het mogelijk zijn om gewoon verwijderen van die sectie en te vervangen. Als er grote schade, moet u af te nemen van de gehele oude drempel stuk. Wat het ook is, gebruik dan een hamer en trek de nagels, of een schroevendraaier om een ​​metalen te verwijderen. Wees voorzichtig als er verrot hout, omdat het uit elkaar kan vallen als je het uit. Soms moet je een houtbeitel te hakken uit het hout.

Vaststelling van of de drempel vervangen

Een ander ding om zich bewust zijn van is dat als er concrete stappen, en het hout onder verrot is, is het moeilijk om het allemaal uit te krijgen. Het is gebruikelijk voor deuren zo een grote hoeveelheid hout hebben onder het beton gebied van de trap. Als je uit te graven een groot deel ervan, moet u wellicht in de openingen met beton of een ander type vulmiddel te vullen voordat u een drempel kan vervangen.

Afhankelijk van het feit of je gewoon het repareren van een deel van, of de invoering van een geheel nieuwe deuropening drempel, moet u houten schijven, die dunne stukjes van flexibele hout zijn gebruikt, worden gebruikt in de scheuren te vullen, omdat de oorspronkelijke drempel heeft waarschijnlijk verschoven omdat het werd geïnstalleerd. Als het herstellen van een deel, moet je een stuk hout gesneden om het gebied dat u hebt verwijderd passen. Zorg ervoor dat u zorgvuldig te meten het nieuwe stuk hout om het deel dat u hebt verwijderd passen, en plaats deze vervolgens in de omgeving en gebruik maken van spijkers of schroeven om het neer te houden.

Als je helemaal worden vervangen, dan moet je de ruimte die het gaat in te meten, koop de nieuwe deurdrempel stuk, snijd het op maat en installeer het volgens de aanwijzingen van de fabrikant.

Een deuropening drempel is een zeer noodzakelijk onderdeel van uw deur als je wilt luchtlekken, evenals ongedierte als insecten en muizen buiten te houden, en geld te besparen op uw verwarming en koeling rekeningen.