stalen gevelbekleding kosten vs houten gevelbekleding kosten

Als het gaat om renoveren de buitenkant van uw huis, wil je het verschil tussen het hout en staal gevelbekleding kosten weten voordat u een definitieve beslissing te nemen. Hier zijn een paar dingen in gedachten te houden terwijl het kiezen die het beste is voor uw huis en budget.

Als het gaat om de kosten te kopen en installeren van elk van deze materialen paraferen, hout is een beetje duurder dan staal. Terwijl u kunt verwachten te betalen ongeveer $ 2 tot $ 4 voor de stukken hout, kan het staal dichter bij $ 8 tot $ 10 per vierkante voet.

initiƫle kosten

Beide elementen zijn uitermate stevig en duurzaam. Terwijl staal heeft de neiging om te buigen iets na verloop van tijd, het staat nog steeds aan de elementen zeer goed. Hout ook een zeer sterk materiaal. Hierdoor is niet duur om te onderhouden. Maar, zult u nodig hebt om te schilderen en blijven het hout meer te houden om er zeker van dat het is bestand tegen het weer.

Onderhoudskosten

Terwijl hout is minder duur aan de voorkant, kan het een beetje prijziger in stand te houden door de jaren heen. Beide zijn grote mogelijkheden voor het opruimen, echter, dus het afwegen van de kosten kan u helpen bij deze belangrijke beslissing voor uw huis te maken.