split warmtepomp vs afvoerbuis warmtepomp

Als u op zoek bent naar een warmtepomp in uw huis te installeren, dan kunt u geïnteresseerd in zowel de split warmtepomp en de afvoerbuis warmtepomp. Beide soorten van de pomp kan goed werken in tehuizen, maar het kan soms moeilijk om te kiezen tussen hen, en het verkeerde type misschien niet al uw wensen te voldoen of goed werken met de lay-out van uw huis. Om te kiezen tussen hen, moet u de verschillende voordelen en nadelen van elk type te leren kennen.

Split warmtepompen werken net als split air conditioning units, in dat er één onderdeel in het huis, en een ander deel naar buiten. Het interne gedeelte is verbonden met leidingen die de warmte direct naar de kamers waar het nodig is te dragen, zodat u deze stijl gebruiken als je een verwarmings- of koelsysteem wilt. Elk kanaal levert de warmte naar slechts één gebied, dus voor elke kamer in het huis waarin u het product van uw pomp te zetten, krijgt u een afzonderlijk kanaal nodig.

Split Warmtepomp

De split warmtepomp kan werken met een verscheidenheid van verschillende thuis lay-outs, maar u kunt vrij beperkt in het gebruik van de split pomp zijn, zoals u zult hebben om meer geld te betalen voor elke andere kamer waar de leidingen zijn geïnstalleerd. Dit werkt goed in een klein huishouden, waar slechts één of twee kamers moeten de hitte, maar voor een grotere familie, met meerdere kamers, de kosten kunnen worden onbetaalbaar. Als u op zoek bent naar een groenere levensstijl, dan is het beperken van uzelf op slechts één kanaal kan een andere manier van het verminderen van uw uitstoot van koolstof zijn.

Afvoerbuis Warmtepomp

In tegenstelling tot de split warmtepomp, is de kanaalloze pomp geen aparte verbindingen naar elke kamer in het huis. In plaats daarvan, bent u waarschijnlijk te vinden dat het verbindt met een oven of boiler, die vervolgens beweegt de hitte rond het huis. Net als een afvoerbuis airconditioning unit, dit type warmtepomp is minder flexibel, dat kun je niet zet de warmte in een individuele kamer, maar in plaats daarvan bewegen door het huis als een HVAC. De afvoerbuis warmtepomp heeft als voordeel dat niet de kosten meer voor elke kamer u van plan bent om op te warmen, en dit kan het meer geschikt voor een gezin met een aantal kamers die willen de warmtepomp te gebruiken op hetzelfde moment te maken. Bovendien, hoewel het niet helpen om de uitstoot van koolstof door middel van het beperken van het gebruik van de pomp te verminderen, zal het nog meer geld te besparen dan een gemiddelde warmwatersysteem, of airconditioning unit.

Of u nu een split warmtepomp of een afvoerbuis warmtepomp kiest zal heel veel van de behoeften van de familie afhangen, en hoeveel gebruiken u krijgt uit de verschillende warmtepompen. De splitsing stijl is meer geschikt voor een paar of een enkele persoon, terwijl de afvoerbuis heeft meer voordeel als een familie machine.