sleuf vs geul afvoer oplossingen voor deck drains

Dek drains staan ​​bekend om hun voordeel snel evacueren oppervlaktewater, of zoals soms het geval is, die chemische morsen. Afhankelijk van uw wensen, kunt u kiezen tussen een sleuf, geul of Frans riolering. Dit laatste is vaak verward voor een geul afvoer omdat ze beide uit drinkbakken, om tegemoet te komen aan deze drainage. Echter, Franse drains onderscheiden door hun geperforeerde buizen die zijn begraven in grind, waardoor evacueren grondwater.

Hun smalle breedtes en lange lengtes kenmerken deze drains. Omdat ze worden gebruikt voor een snelle afvoer van water, worden zij gewoonlijk gemaakt uit beton. Als hellingen betrokken zijn, worden de drains omzoomd door polymeer. Ze zijn niet corrosiebestendig.

Trench Drain

Een sleufafvoer, daarentegen, bestaat uit een dun, een stuk systeem met een lineaire sleuf aan de bovenkant. Het enige deel blootgesteld is het oppervlak inlaten, die uit roestvrij staal gemaakt. Ze zijn veelzijdig, aangezien ze geen raster nodig waardoor ze bijzonder sanitaire eigenschappen. Ze zijn ook de meest duurzame oppervlak drain oplossingen en kunnen op maat worden gemaakt aan de bijzondere deck drain online als het gaat om de kwestie van de diepte of flow. Omdat ze geen verontreinigingen absorberen, schoonmaken slot riolering is slechts een kwestie van hosing ze naar beneden. Hun installatie bespaart u ook kosten, omdat het elimineert extra graven, leidingen en opvullen, waardoor ze de superieure keuze dan loopgraven.

sleufafvoer