sheetrock reparatie waar de schroeven worden knallen door de muren

Er kan een aantal oorzaken voor geknald schroeven vereisen gipsplaat reparatie. Een verschuiving van huis, een scheefgetrokken muur, kon ons nog niet genoeg joint compound zijn achter de rug. Wat de reden ook, sheetrock reparatie nodig is, zowel om te blijven dingen ziet er goed uit en voor de veiligheid.

Voordat u de schroef die is uitgesprongen en de oorzaak van de sheetrock dammge te verwijderen, moet u ervoor zorgen dat de sheetrock goed vastzit. Kies een plek ongeveer ½ inch weg van de slechte schroef en zet in een nieuwe gipsplaten schroef dat is 1 ½ inch lang. Het is belangrijk om het helemaal naar beneden te scherpen, zodat het een kleine depressie in de sheetrock rond de schroef hoofd die kan worden gevuld vormt. Zodra je dit hebt gedaan, verwijder voorzichtig de oude schroef en zet opzij of weg te gooien.

Stap 1 – Het verwijderen van de schroef

Meng een aantal joint compound en gelden voor de depressie rond de nieuwe schroef. Iets vergroten het gat vormen de eerste schroef, het effenen van de randen, en vul het gat. Breng de verbinding aan de muur met een plamuurmes en gebruik het gereedschap om af te schrapen de overtollige. Merk op dat u spackle kunt gebruiken voor dit, want het is slechts een klein gebied, en de stopverf zal veel sneller drogen. Zodra de joint compound of spackle volledig droog is, kunt u zand het gebied glad. 150 grit schuurpapier, wreef zachtjes over de plekken, zal snel en goed werken. Na dit gedaan, zet meer stopverf of joint compound van het gebied en laat het weer droog, na het opstijgen al het overtollige met het plamuurmes. Deze tweede laag zal ervoor zorgen dat er voldoende dekking in de schroef, zodat het niet uit pop, noodzakelijk nog een andere gipsplaat repareren. Laat je vingers over het gebied om te controleren of alles is volledig glad voordat u de schuren af ​​te maken.

Stap 2 – Filling

Zorg ervoor dat u al het stof uit de muur met een niet-pluizende doek te verwijderen en vervolgens bedekken met gipsplaat primer. Je hoeft alleen maar een zeer lichte jas, zodat de verf goed kan hechten aan het oppervlak. Laat ruim de tijd voor de primer te drogen. Je zal niet meer dan een enkele laag primer nodig hebt op de sheetrock om voldoende dekking te geven.

Stap 3 – Primer

Om de sheetrock reparatie te voltooien, verf over het gebied waar u hebt toegepast primer. Als het een gekleurde muur ervoor zorgen dat u dezelfde tint als voorheen te gebruiken, en ook al is het wit, er zeker van zijn de kleuren op de juiste match.

Stap 4 – Paint

Laat de verf drogen en vervolgens af met een tweede laag om een ​​goede dekking te geven. Controleer uw werk en laat de verf te drogen op de muur. Met een goede sheetrock reparatie zult u niet in staat zijn om te zien of waar het gat is of de schroef die wordt vervangen. Alles wat je moet doen is schoon en de reparatie is voltooid.