selecteren en te installeren kast hardware: knoppen

Goed werkende en aantrekkelijk kast hardware knoppen zijn essentieel voor elke keuken. Echter, hoeft u niet te betalen voor een dure installatie met het oog op de knoppen die het beste passen bij uw kast of om deze goed te kunnen installeren. U kunt dit allemaal zelf doen door het volgen van de eenvoudige gids hieronder.

Stap 1 – Het selecteren van Bit Maat; De eerste stap voor het installeren van uw kast hardware knoppen jezelf is om de juiste bit formaat dat het beste past bij uw gekozen hardware selecteren. U kunt dit doen heel gemakkelijk door middel van trial and error. proberen eenvoudigweg verschillende bit maten in de achterkant van de knop om te zien welke het beste past. Dit is een van de meest cruciale onderdelen in deze installatie en mag niet worden verwaarloosd. Uw stukjes nodig om de juiste maat of anders uw knoppen zal ofwel glijden gemakkelijk of zullen te groot voor de gaten dat je geboord zijn. Als zodanig, neem je tijd bij het selecteren van het bit, omdat het sterk het succes van uw totale project kan beïnvloeden.

Stap 2 – X Marks The Spot

De tweede stap in de installatie van uw kast hardware knoppen is naar de locatie waar de knoppen zullen worden ingebracht te vinden. Om dit te doen, moet je eerst vinden het centrum van de kasten. Dit kan door het meten van de breedte en lengte van de kast en halvering dit nummer naar de juiste locatie. De knop moet naar rechts worden gebracht indien de scharnieren links en vice versa. Nogmaals, moet u uw tijd op dit deel van de installatie of anders uw knoppen zullen worden krom en de deur zal onhandig te openen. Een tip voor deze stap is om de afstemming van het middelpunt van het midden van de middelste scharnier aan de deur. Dit is gewoonlijk de beste controle van de locatie.

Stap 3 – Installeer de Hardware

De laatste stap in deze installatie is om de gaten te boren en installeer de kast hardware knoppen. Als u te maken met een knop met slechts één schroef, kunt u gewoon boor een gat in het midden punt dat u gevonden in stap 2, en plaats de knop op deze locatie. Echter, als je de knop heeft 2 schroeven, moet u ervoor zorgen dat het centrum van de knop overeenkomt met het middelpunt van de kast kant u werkt. U wilt dat de 2 schroeven om een ​​gelijke afstand van het centrum punt. Zodra u de juiste locatie hebt bepaald, gewoon boor de 2 gaten en draai de knop. Ook, moet je heel voorzichtig zijn bij het boren van uw knoppen om ervoor te zorgen dat je niet de rest van de kast gezicht beschadigen.