repareren van keramische vloertegel

Sean O’Halloran werkte enkele jaren als een tegel en General Contractor de hele tri-state gebied. Nu met pensioen uit de industrie, richt hij zich uitsluitend op zijn professionele carrière als schrijver.

Van tijd tot tijd kan het nodig zijn om een ​​reparatie aan uw keramische tegels vloer. Deze reparaties kunnen variëren van eenvoudige voegen herstellingen aan het vervangen van gebarsten tegels. Reparaties is, voor het grootste deel, een simpele procedure die kan worden uitgevoerd in een relatief korte tijd en met beperkte hulpmiddelen. Het identificeren en corrigeren van de oorzaak van deze problemen wordt in de meeste gevallen bijna even belangrijk als herstel van de schade zelf;. Terwijl tegel een veerkrachtig en langdurige vloeren optie blijft, keramische heeft weinig slagvastheid. Tegel kan worden gelopen op de dag in dag uit nagenoeg ongevoelig voor te dragen, zolang het substraat of ondergrond is goed geïnstalleerd, terwijl het laten vallen van een pot pastasaus kan leiden tot een scheur. Dit zijn de valkuilen van het gebruik van een in brand gestoken product in de gemiddelde woning, maar met de kennis om eventuele ongelukken te herstellen, zul je op stap vooruit van het spel te blijven;. Bepaal de oorzaak van de schade. Het identificeren van de oorzaak van schade sleutel om een ​​reparatie die zo duurzaam als de vloer zelf zal zijn. Indien een scheur aanwezig is, zijn er drie mogelijkheden: invloed kraken van een stompe schok op het oppervlak van de tegel, een ondervloer onderwerp als ongelijke naden of hoge schroefkop in het substraat, of natuurlijke omstandigheden die scheuren of schade kan veroorzaken. Deze natuurlijke omstandigheden kunnen omvatten drukveranderingen in de ruimte zelf, natuurlijke holten of gebreken in de tegel, of gewoon algemene slijtage gedurende een langdurige tijdsperiode. De eerste twee kan worden voorzien, terwijl de laatste een zekere buitenzintuiglijke waarneming te bereiden vereist;. Herstel een substraat probleem. Substraat problemen kunnen worden geïdentificeerd door een terugkerende crack, of een reeks van scheuren langs een bepaalde lijn. Hoe dan ook, kan de reparatie niet zo substantieel als u misschien denkt. Veel mensen denken dat een substraat kwestie van de totale verwijdering van de vloer nodig, maar je zou in staat zijn om weg te komen met een iets eenvoudiger reparatie vereisen veel minder arbeid en verwijdering. In bepaalde gevallen kan het gebeuren dat de scheur lijn ligt in het midden van een grote uitgestrektheid. Als dit het geval verwijdert een reeks cursussen, bijvoorbeeld twee of drie in beide richtingen van de scheur, het installeren van een dunne laag leuon en verspreiding van de lichte stijging van tegels van de reeks vakken. Als dit goed wordt gedaan, zal de lichte hoge plek vrijwel onmerkbaar zijn;. Reparatie Impact Damage.