hordeur vervanging in 8 stappen

Het hoeft niet tot de zomer de tijd om na te denken over een hordeur vervanging. Ervan uitgaande dat u een standaard deuropening en uw huidige deur hangt goed, dan bent u uit om een ​​goede start. Gebruik uw bestaande deur als een sjabloon voor uw nieuwe deur om metingen te nemen en repliceren scharnier en grendel plaatsingen.

Echter, als je nodig hebt om een ​​aantal aanpassingen op basis van uw bestaande deur en de deuropening te maken, moet u wellicht nieuwe hardware te installeren. Manufacturer’s bevatten vaak eenvoudige instructies over hoe ze hun hardware die kan worden bereikt met behulp van handgereedschap te installeren. Als de scharnieren en de deur terugkeer in goede vorm, kunt u deze opnieuw gebruiken. Zo niet, dan zal de volgende stappen uit te werken voor de nieuwe hardware ook. Je zou ook willen een pre-hung deur, die compleet met hardware en het frame komt te overwegen.

De volgende tips zal zich richten op het vervangen van een standaard houten scherm deur.

T ools en Benodigde materialen

Stap 1: Meet

Als de oude deur niet goed hangen, het meten van de breedte van de deur aan de overkant van de top, midden en onderkant van de deur om ervoor te zorgen nauwkeurige metingen. Meet de hoogte aan de linker- en rechterzijde van de deur. U kunt tot rand bij 1 inch af aan iedere kant van de deur, 3/8 inch van de bovenkant en 3/4 duim van de bodem, zonder de integriteit van de deur nadelig beïnvloeden. Om ervoor te zorgen dat de deur goed hangt, gebruik 3 scharnieren.

Stap 2: Fit

Knip de deur mogelijk te maken voor 1/8 inch tot 3/16 inch kloof rondom. Gebruik een vliegtuig voor precisie, die overeenkomen met de metingen de deuropening van je eerder nam.

Stap 3: Prep Deurscharnier Placement

Trace uit de scharnieren aan de rand van de deur, die passen bij hun locatie op uw bestaande deur. (Typisch een houten scherm deur is opgehangen in de voorkant van de deur stop.) Score de uitgetekend gebieden met de mes.

Stap 4: Maak Scharnier Knipsels

Beitel de omtrek van het scharnier tot een diepte die het mogelijk maakt scharnier vlak met de rand van de deur worden. Zorg ervoor dat de gebeiteld out ruimte is netjes en zelfs tot het scharnier te accepteren.

Stap 5: Installeer Scharnieren

Schroef in de scharnieren en je bent klaar om uw deur te hangen bent.

Stap 6: Prep Door Jamb

Als het scharnier uitsparingen op de deurstijl vereisen een touch-up, glad uit de uitsparing met de beitel, en indien nodig het gebruik van hout stopverf over de bestaande schroefgaten en laat het in te stellen.

Stap 7: Installeer Doo r

Gebruik wiggen onder de deur aan zowel lift en houd de deur niveau. Pas de deurscharnieren op de uitsparingen op de deurstijl en de schroef in de scharnieren.

Stap 8: Installeer Your Door Return

Hopelijk u ook gerepliceerd de positionering van uw deur rendement op uw nieuwe deur, en je hebt een goede massief hout op de deurstijl te schroeven in uw deur return … dus zodra dit is gebeurd, je goed om te gaan.