het vervangen van een oude deurslot correct

Als u een oude deurslot dat je nodig hebt om te vervangen, of het is omdat het slot kapot is of je bent gewoon bezorgd over een verdwaalde sleutel van de voordeur, kon je een professionele slotenmaker bellen om te komen veranderen het slot voor u. Echter, het bellen van een slotenmaker zal in het algemeen u terug ongeveer $ 50- $ 100, en je kan waarschijnlijk het werk doen net zo goed jezelf. Dus, hier is een handige stap voor stap handleiding om u te helpen het nachtslot slot op je deur te veranderen.

Ten eerste, neem een ​​kijkje op het nachtslot slot en noteer de naam van de fabrikant en op zoek naar een modelnummer indien beschikbaar. Vervolgens kunt u naar uw lokale huis verbetering winkel en op zoek naar een nieuwe nachtslot. Indien mogelijk, de aankoop van een slot dat is hetzelfde merk en model als degene die momenteel is geïnstalleerd. Dit zal de installatie veel gemakkelijker. Echter, als hetzelfde merk en type slot niet beschikbaar is, vraag dan een lid van de verkoop personeel om u te helpen een slot dat is zo dicht een wedstrijd mogelijk te vinden.

Stap 1: Koop een nieuwe Deadbolt Lock

Verwijder de twee schroeven waarmee het nachtslot slot cilinders zijn plaats te houden. Deze zal worden gevestigd aan de binnenkant cilinder van het nachtslot slot (in uw huis). Nadat u de schroeven te verwijderen, met beide handen aan de binnenste en buitenste cilinder cases uit de deur te scheiden. Je moet in staat zijn gewoon trek de twee cilinders van het slot recht naar buiten.

Stap 2: Verwijder het oude Deadbolt Lock

Verwijder de schroeven waarmee de bout mechanisme op zijn plaats houden. Er zal gewoonlijk een schroef boven en één onder de bout zelf. Vervolgens trek gewoon de bout van het vergrendelingsmechanisme. Verwijder vervolgens de rest van de vergrendeling van het gat voor de cilinder.

Stap 3: Verwijder de Grendel Mechanism

Plaats de nieuwe bout in het gat voor de bout mechanisme, borgen de rand van de deur met twee schroeven. Als de schroeven voor de nieuwe sluis zijn iets kleiner dan de oude, kunt u een tandenstoker een wig tussen de zijkant van het origineel schroefgat en de nieuwe schroef. Gewoon breken de tandenstoker uit na het inbrengen van het. Dit zal de nieuwe schroef helpen om een ​​betere grip in het schroefgat hebben.

Stap 4: Installeer de nieuwe sluis mechanisme

Lijn de cilinders aan weerszijden van de deur. Zorg ervoor dat ze ook naar behoren af ​​te stemmen op de vergrendeling en worden verbonden aan een gears of ontvangers in het mechanisme zelf. Na de twee cilinders goed zijn uitgelijnd, steekt de cilinder schroeven en draai ze stevig vast.

Stap 5: Installeer de nieuwe sluis Cilinders

Steek een sleutel voor de nieuwe nachtslot slot in de buitenkant cilinder en draai hem heen en weer meerdere malen. Zorg ervoor dat de bout dia’s in en uit van de staking plaat gat gemakkelijk en soepel. Ook, test het slot met behulp van de knop of klink aan de binnenkant cilinder om ervoor te zorgen het nachtslot sloten en ontgrendelt ook.

Stap 6: Test de nieuwe sluis