het selecteren van een outdoor kitchen sink

Outdoor spoelbakken dienen vele doeleinden. Ze helpen om te koken en serveren gebieden schoon en zijn een plek om gerechten te zetten. Overweeg grootte, materiaal, en plaatsing voordat u een outdoor aanrecht kiezen.

Roestvast staal is de meest populaire vorm van outdoor wastafel. Het heeft veerkracht dat het weinig onderhoud maakt. Indien blootgesteld aan te veel vocht kan roesten.

Stone is ongevoelig voor zon en regen, maar je moet het opnieuw te verzegelen elk jaar. Graniet en marmer wastafels zijn prachtig, maar de prijs zou je verdoven, ook. Stenen wasbakken zijn duur en misschien niet een goede keuze als je in een vervuilde gebied wonen.

Als je iets wilt weinig onderhoud en vlek-en roest-resistente, moet u overwegen een keramische of gietijzeren wasbak. Deze putten zijn glas te beschermen tegen vocht en kan in een overvloed aan kleuren worden geglazuurd uit de diepste kobalt blauw aan de lichtste roze. Pricing zal afhangen van de vraag of de gootsteen wordt in massa geproduceerde of op maat gemaakt.

Ongeacht welke zinken u ook kiest, met een wastafel in uw buitenkeuken kan maken onderhoudend al fresco veel gemakkelijker en aangenamer.