het instellen van de temperatuur van het water op uw boiler

Instellen van de watertemperatuur op de boiler is afhankelijk van het type tank. Het verlagen van de temperatuur van het water door hem op 140 graden tot 120 graden kan verwarmen van water kosten te besparen met 6% tot 7%.

Water temperatuurinstelling

Het Amerikaanse ministerie van Energie meldt dat een watertemperatuur van 120 graden is voldoende voor huishoudelijk gebruik zonder het gevaar van brandwonden. De aanbevolen temperatuur van het water is 130 graden ten opzichte van de groei van bacteriƫn die de veteranenziekte kan veroorzaken te voorkomen.

Instellen van Water Temperatuur

de temperatuur instellen op een boiler is afhankelijk van het type tank. Kijk in de handleiding voor specifieke instructies.

Elektrische boiler

watertemperatuur wordt geregeld door een thermostaat. Schakel de stroom uit, ontdek de temperatuurregeling en draai de knop om de gewenste temperatuur van het water. De meeste elektrische boilers zijn uitgerust met twee thermostaten zich aan de boven- en onderkant van het apparaat. Zorg ervoor dat beide thermostaten zijn ingesteld op dezelfde temperatuur van het water.

Gasfornuizen

Gas boilers hebben op temperatuurregeling gevonden op de bodem van de tank. Soms is de besturing wordt blootgesteld of wordt verborgen onder een plaat. Draai de thermostaat op de temperatuur van het water aan te passen.

Olie boilers

De watertemperatuur op olie boiler wordt ingesteld door een draaiknop aan de zijkant van de tank.