gestapelde stenen muur reparatie

Het uitvoeren van een gestapelde stenen muur reparatie hoeft niet een moeilijke taak. Droge stapel stenen muren zijn een aantrekkelijke functie in vele tuinen, maar ze zijn ook gevoelig aan het worden beschadigd door middel van stoten en deuken. Het repareren van een droge stenen muur zal een beetje moeite, maar met wat hard werken en de juiste vaardigheden, moet u in staat om een ​​gestapelde stenen muur reparatie te voltooien in minder dan een dag.

Het eerste ding dat u hoeft te doen is om de schade te beoordelen. Ruimen elke gebroken stukken van steen, en gebruik je borstel om steenslag en puin weg te vegen. Controleer voor grotere fragmenten door licht te tikken op de stenen met je hamer, als losse stukken van de muur weg zal vallen. Wees niet bang om grote brokken te verwijderen. U kunt een stapel van de losse stenen van de muur te maken. Kijk nu eens om te zien hoe erg de schade is: Als het te veel voor u te behandelen lijkt, kan het een goed idee om te bellen in een muur reparatie expert te zijn.

Stap 1 – De schade

Zodra u zeker weet dat je hebt ontdaan van alle grote stukken steen te voelen, en zijn in staat de vaststelling van de muur, beginnen met het maken van uw cement. Je moet proberen om de cement zo dicht mogelijk bij de kleur van de stenen en Cementhuidjes eerder gebruikt om de wand te herstellen. Voeg zand tot het gemengde materiaal lijkt op die van de oudere stukken in de wand. Niet het cement te dun te maken, omdat dit zal voorkomen dat de juiste wijze vasthouden aan de steen. U kunt een monster van uw cement mengsel te testen door het op een stuk hout, en snelle drogen met een haardroger, om beter te kunnen vergelijken hoe de oude en nieuwe zullen vergelijken wanneer ze zijn allemaal droog.

Stap 2 – Mix Uw Cement

Zodra uw cement klaar is, plaatst u zoveel mogelijk van de muur weer in elkaar als je kunt, met behulp van gereinigd en bevochtigd stenen. Vul in gebieden waar de stenen zijn te zwaar beschadigd om vast te stellen, en druk op de cement in eventuele scheuren. Als de onderkant van de muur is beschadigd, dan moet je misschien om alle stenen te verwijderen, en de fundamenten te bouwen weer.

Stap 3 – Gebruik de Cement op de Muur

Verwijder de levensvatbare stenen uit het beschadigde gebied, en leg ze in de omgeving naar beneden. U kunt overwegen het plaatsen van de meer beschadigde stenen dicht bij de hand, om gebruikt te worden op de onderkant van de muur. Doe wat van je cement in de stichting, en dan leg de stenen naar beneden aan de onderkant, stevig naar beneden te drukken. Herhaal dit proces tot u de muur herbouwd.

Stap 4 – Rebuild the Wall

Zodra de stenen zijn in de plaats, kunt u de nieuwe cement te ondersteunen met behulp van palen en touw. Plaats de palen in de grond naast het cement stichtingen, en stretch koord tussen de staken totdat ze worden ter ondersteuning van de stenen. Deze inzet kan worden verwijderd zodra de cement houdt de stenen stevig op zijn plaats.

Stap 5 – Ondersteuning van de Muur