energie te besparen in uw huis deze winter

In de afgelopen 25 jaar, heeft Murray Anderson vrijwel elke home improvement project denkbaar aangepakt. Een fervent DIYer, heeft hij opgewaardeerd, gerenoveerd en opnieuw ingericht zijn huizen allemaal op zijn eigen. Nu heeft hij zijn focus zich tot het delen van die kennis met zijn lezers.

Wanneer u uw agenda controleren en oktober op de pagina, je weet dat de winter is net om de hoek. Winter brengt veel leuke dingen zoals skiën of schoen beslaan op heldere, duidelijke dagen of rustige familie ‘s avonds in de voorzijde van het vuur.

The Big Things: ventilatie, isolatie, en Weatherstripping

Helaas, de winter brengt ook een aantal niet-zo-leuke dingen, zoals koude weer en de lange, donkere nachten die veel elektriciteit en warmte te nemen door middel van gemakkelijk te krijgen. Als u graag wat energie te besparen deze winter rond uw huis, hier zijn enkele ideeën voor u.

Zweet de kleine dingen

Een zekere manier om energie te besparen is om zeker te zijn van uw huis verwarmingssysteem goed werkt. Heeft u een gekwalificeerde HVAC professional controleren uw oven om zeker te zijn dat het goed werkt en zo energie-efficiënt mogelijk.

Zorg ervoor dat de breeuwen en tochtstrips rond uw ramen en deuren is intact en heeft geen gaten of openingen. Zelfs een geringe diepgang rond een raam of deur kan veel kostbare warme lucht te laten ontsnappen van uw huis.

Het toevoegen van wat extra isolatie om uw zolder is relatief goedkoop, gemakkelijk te doen, en zullen de kosten van de verwarming van uw huis sterk verminderen.

Bedek de binnenkant van uw ramen met duidelijke-plastic-folie raambekleding (verkrijgbaar thuis en bouwmarkten). Zij zal fungeren als een tweede raam en zorgen voor een barrière in de warmte te houden en te blokkeren elke kou uit door het raam glas.

Pas uw programmeerbare thermostaat zodanig dat de temperatuur in uw huis wordt verminderd ‘s nachts of overdag wanneer niemand in het huis.

Sluit de domper op uw haard, dus warme lucht ontsnapt niet aan de schoorsteen. U kunt zelfs meer energie te besparen door het blokkeren van de opening met glazen deuren of zelfs het installeren van een stuk triplex ingericht om de opening te dekken.

Keer de richting van uw plafond fans, zodat ze naar beneden trekt de lucht van dichtbij aan het plafond. Omdat warme lucht stijgt, wordt de lucht in uw plafond gaat warmer dan op vloerniveau zijn.

Verander je gloeilampen voor spaarlampen (CFL), die slechts 20% van de energie van een ouderwetse gloeilamp te gebruiken en hebben het extra voordeel van een looptijd van maximaal vijf keer langer.

In de winter houdt de luchtvochtigheid in uw huis boven de 40%. Vochtigheidsgraad lager dan 40% zal je koud voelt, verleidelijke u zet de oven. U kunt de luchtvochtigheid in uw huis te verhogen met een luchtbevochtiger, of u kunt profiteren van de vochtigheid die u in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld, niet inschakelen van de ventilator bij het douchen of koken, zodat de stoom van het hete water zal binnen blijven.