eenvoudige mest en compost recepten

Bedreven in het re-purposing meubilair, de bouw van haar eigen, of betaalbaar verfraaiing van gebruikte meubelen, KC Morgan is een professionele freelance schrijver, met artikelen en blog posts die op tientallen sites.

Je hoeft geen geld te besteden aan dure meststoffen en compost voor al uw erf en tuin planten. Gebruik eenvoudige recepten om je eigen te maken. Niet alleen zal je bespaart op het gazon kosten, zult u in staat om op te scheppen die je hebt genomen groen wonen. De eenvoudige geheim is dit: het maken van kunstmest is eigenlijk net als het mengen van een taart.

Eenvoudige Kunstmest uit gerecycled Notities

Draai keuken afval in de tuin voeding met een simpele meststof recept. Stop met het weggooien van je kladjes, en beginnen ze in uw tuin.

ingrediënten

Maak een basis meststof, en specifieke kladjes aan het toevoegen af ​​te stemmen op de behoeften van uw tuin. Plaats eerst tot 4 bekertjes in de bodem van een 5-gallon emmer.

Voor Roses and Vegetables

Voeg een laag van yard kladjes, kleine takjes en gras knipsels, op de top van de bodem. Giet ½ liter water in. Het water zal helpen de materialen in afbraak en ontleden, die zij moeten doen om bruikbare kunstmest worden.

ingrediënten

Bedek de bak en plaats deze buiten. Voeg de rest van je ingrediënten afhankelijk van wat u nodig heeft om uw tuin en gazon te geven.

Voor een anti-schimmel Fertilizer

Pas uw meststof voor rozen en moestuinen. Begin met de basis kunstmest en voeg de juiste stukjes op een voedselrijke mix te creëren.

ingrediënten

Voor Compost Tea

Voeg 2 bananenschillen op de meststof basis; je hoeft niet naar de schillen in stukken gesneden of wijzigen ze op geen enkele manier. Voeg tot 3 kopjes gebruikte koffiedik aan het mengsel. schelpen toevoegen van maximaal 1 dozijn eieren aan het mengsel voltooien. Eierschalen moeten worden gewassen en gemalen voordat ze in de meststof mengsel wordt geplaatst.

Giet in het water en roer het mengsel. Laat het mengsel zitten ten minste 3 dagen voor aanbrengen van de mest op de tuin. Bananen zijn rijk aan kalium, dat groter, mooier roze bloesems creëert. De zuurgraad in koffiedik voedt tomaten en andere tuinplanten. Eierschalen zijn meestal calciumcarbonaat dat de bodem verrijkt.

Voeg verschillende ingrediënten om je basis kunstmest om een ​​anti-schimmel mix te creëren. Anti-schimmel meststoffen werken als een natuurlijke fungicide tegen bacteriën, schimmels en schimmels te doden.

Voeg 1 kop maïsmeel om uw kunstmest basis. Giet 1-3 eetlepels melasse. Voeg 4 liter water en roer het mengsel. Laat het genieten gedurende ten minste 12 uur voordat u het mengsel af te voeren. De dikke meststof je nog hebt zal voeden planten en te doden schimmel.

Maak uw eigen compost thee met behulp van een grote vuilnisbak en een jute zak. Sla uw compost, en laat het de leeftijd voor enkele weken alvorens het te gebruiken als de basis van uw compost thee.

ingrediënten

onderwerpen

Plaats 2 schoppen van de leeftijd van compost in de bodem van een jute zak of een waszak. Zet deze in de bodem van een grote prullenbak, en giet 5 liter water in. Dek af en laat de prullenbak ongestoord gedurende 7 tot 10 dagen om de thee te brouwen.

Verwijder de zak en vul de prullenbak met water tot het mengsel theekleurig draait. Water uw planten met dit voedselrijke compost thee wanneer ze er een beetje slap. Compost thee kan ook worden gebruikt als een fungicide bij rechtstreekse gespoten op getroffen blad.

(Geïnteresseerd in composteren met wormen? Neem een ​​kijkje op hoe u uw Indoor Vermi-Composter gebruiken.)