dakvoegmiddel reparatie: 3 fouten te vermijden

Een veel voorkomende probleem met dakbedekking onderhoud is de vervanging of reparatie van wat er dakvoegmiddel, of eenvoudige knipperende genoemd. Dakvoegmiddel verwijst naar plaatwerk geïnstalleerd op elk breaks, gewrichten of randen op uw dak om lekkage te voorkomen. Meest knipperen bestaat uit aluminium of gegalvaniseerd metaal. Dit betekent dat het dak knipperende reparatie meestal goedkoop en gemakkelijk te doen kan zijn, maar er zijn een aantal fouten te vermijden.

Als uw dak is op het punt waar u nodig heeft om te herstellen of te vervangen knippert, moet je eerst wilt bepalen wat stukken die u zal worden repareren of vervangen: stap knipperen, ventilatie knipperen of schoorsteen knipperen. Dan wilt u de gereedschappen en materialen die je nodig hebt te verzamelen.

Mistake # 1 – Doing Nothing

Er zijn een aantal dingen die je wilt om te voorkomen dat te doen. De eerste is om te wachten. Je hoeft ook niet wilt dat uw hele dak te repareren. Maar het doen van de reparaties zelf wanneer de noodzaak eerst verschijnt bespaart u een hoop geld, en veel hoofdpijn later. Water die lekken in uw huis is een uitnodiging voor vele andere problemen. Het kan leiden tot verrot hout, en schimmels en meeldauw vormen in de muren en plafonds van uw huis. Voordat uw kleine lekkende dak probleem verandert in een nachtmerrie huis, laten repareren.

Mistake # 2 – Being Careless

Gebruik een veiligheidsgordel of een spotter om valpartijen te voorkomen. Altijd op de hoogte van waar u staat op het dak, en niet onzorgvuldig te krijgen. Wachten op goed weer of regenachtig weer op te helderen en het dak af te drogen voordat u probeert om het te repareren. Uw dak kan glad uit de regen. De weersverwachting voor onweer in de buurt. Geen risico’s nemen.

Mistake # 3 – Het doen van een Sloppy Job

Haast je niet van de baan, tenzij het weer draait erger. Als het is, uw beste inzet is om gewoon gebruik maken van teer en cement om de scheuren tijdelijk te dichten. Anders neem de tijd en het goed te doen.

Er zijn 3 verschillende types van het dak knipperen repareren. Stap knipperen is wanneer u de schade door de invoering van nieuwe knipperen op het beschadigde gebied te herstellen. Ten eerste, knip de nieuwe knipperen met je scheerders, dan buig het tot een hoek van 90 graden. Schuif het op het dak, bij voorkeur bovenop de beschadigde knipperen. Houd u met behulp van uw knipperende cement.

Vent Flashing schade in de buurt van of op de ventilatieopeningen van uw dak. Ten eerste, zoek het lek. Als het probleem is met de pijp zelf, moet u deze vervangen door een nieuwe halsband of plaats een grotere kraag over de bestaande buis. Voor meer ernstige schade, kan het nodig zijn om alle nieuwe vent knipperen, die vereist dat het verwijderen van de shingles en opnieuw vervangen van elk stuk te installeren. Uw dakbedekking nagels snel opgebruikt indien dit het geval is. Zorg ervoor dat je genoeg.

Schoorsteen knipperende betrekken reparaties gedaan rond de schoorsteen gebied. Indien de schade en het lek zijn van ondergeschikt belang, moet u in staat om de schoorsteen te knipperen net zoals je zou stap knipperen vervangen. Als de mortel gezamenlijke verslechtert, zal de gezamenlijke moeten worden gericht en u kan nodig zijn om hebben dit professioneel gedaan. Hoe dan ook, het beschadigde gebied moeten worden gereinigd met staalwol of de knipperende cement zal moeten worden gebruikt om de klus te klaren.