bodem oplossingen- corrigeren mangaan tekortkomingen

Bodem met weinig mangaan betrouwbaar kan worden behandeld met kalksteen. Voeg het in de bodem in kleine, 10 voet met 10 voet gebieden, en draai de grond goed na het aanbrengen. Naast het mangaan en dolomiet kalksteen is ook een goede manier om de zuurtegraad verminderen en helpt voeg bulk aan licht, leemachtige grond. U kunt ook de behandeling van een composthoop en dan verdelen de compost om de bodem te behandelen voor een mangaan tekort.

Dolomiet kalksteen is de favoriete bron van mangaan voor uw tuin. Het is 100% biologisch, en voegt veel dingen op de bodem die planten nodig hebben. Het helpt om de grond pH binnen het traject van de zuurgraad meeste planten vereisen. Een meerderheid van de planten beter groeien als de grond zuurgraad is tussen 6,0 en 6,8. Belangrijk is dat de bodem goed gemengd is, of behandeling zullen hebben weinig of geen effect.

tuingrond

Voor de behandeling van compost bodem, voeg 1/4 kop van mangaan sulfaat of 1 kop dolomiet kalksteen voor elke vierkante erf van compost en meng het goed. Vermijdt het drogen van de compost door het toevoegen van 1/8 kopje water aan elke kop van kalksteen. sulfaat directe toevoeging zou geen merkbare vochtreductie.

compost Bodem