afdichting grout: doet grout sealer verandering grout kleur?

Afdichten van tegelvoegen is een geweldige manier om het onderhoud en de duurzaamheid op lange termijn van uw tegelvloer te verhogen. Het zal ook niet verbleekt.

Het toevoegen van grout sealer kan heel goed donkerder, maar de kleur van je voeg niet veranderen. Als u het zegel van toepassing zijn, kunt u merkt dat uw grout te veranderen 1 of 2 tinten.

Darkening Actie

De nodige stappen ondernemen om je voeg sealer te testen voordat u deze toepassen op uw hele vloer. Hoewel de meeste grout sealer de kleur van je voeg niet zal veranderen, moet u altijd testen in een verborgen plek om ervoor te zorgen dat het lijkt alsof je zou verwachten om te kijken wanneer het droog is.

Testen Voordat u de

Grout sealer komt meestal in 2 vormen. De eerste wordt een actueel sealer. Dit type sluit het eigenlijke oppervlak van de specie zonder dieper. Zodra u de grout zijn afgesloten, zult u merken dat het ziet er een beetje nat. Het zal handhaven van de natte afwerking kijken permanent. Als u een actueel sealer van toepassing wanneer je voeg is slechts minder dan 30 dagen oud zijn, dan zal het de specie verkleuren of maken het ziet er vreselijk uit. Een doordringende sealer, aan de andere kant, sijpelt in de specie. Het heeft meestal geen invloed op het uiterlijk van de specie en je kunt het slechts 72 uur van toepassing nadat u de tegel gelegd hebben.

Topical Sealer vs Penetrating Sealer