rv voortent reparatie – het vervangen van de nokvergrendeling

RV voortent reparatie is een ingewikkelde taak, omdat het een breed assortiment van gereedschap voor nodig is. De lente op de luifel arm slaat een gevaarlijke hoeveelheid spanning die met geweld los. Het is belangrijk om laat nemen alle veiligheidsmaatregel verkrijgbaar bij het werken met een RV luifel. Om de nok slot te vervangen, uit elkaar te halen de luifel montage volledig. Verwijder het zonweringdoek van de luifel armen, en verwijder vervolgens de toppen van de armen om de torsie montage. Vervang de cam sluizen en monteer de gehele luifel. Als de luifel u repareren is erg groot of hoge, moet je een assistent om te helpen met de opheffing te vinden.

Maak de reis sluizen op de luifel armen en laat de nok slot, als het nog steeds bekleedt at all. Verleng de luifel uit ongeveer 1 voet en prop het op zijn plaats met het bestuur voor nu.

Stap 1 – Extend Luifel Licht

Steek een splitpen door de binnenste schacht aan het einde buis om de veer te vergrendelen. Buig de uiteinden van de splitpen om het te houden op zijn plaats.

Stap 2 – Lock Spring Tension

Gebruik de sleutel om los te maken en verwijder de vertraging bouten waarmee de spanten aan de luifel armen. Schroef de zonweringdoek van de armen aan de zijkanten met de schroevendraaier. Nu kunt u de luifel weg van het lichaam van het voertuig. Meet de lengte en de breedte van de luifel en het opzetten van de schragen gepast. Pak de armen en laat ze van de voeten aan de onderkant. Trek de luifel van de trailer en loop het over aan de schragen. Leg het met de buis van de schragen en de armen op de grond. Zorg ervoor dat het frame niet te buigen terwijl u het transporteren.

Stap 3 – Verwijder Luifel Stof en Rafters van RV

Gebruik met rubber beklede vise grepen naar de top van de luifel buis te klemmen. Verwijder de bout die de top en trek het uit. Strek de splitpen en verwijderen. Ontspan de veer om alle spanning los.

Stap 4 – Versie Spring Tension

Gebruik de boor om de klinknagels die de nok handvat om de luifel buis te verwijderen. Markeer de locatie, terwijl het demonteren van de deksel van de luifel buis herinstallatie gemakkelijker te maken. Hamer uit de pennen die de cam slot om de torsieas, en punch de dop.

Stap 5 – Verwijder torsie Assembly

Installeer de vervangende nokvergrendeling en plaats de pin. Lijn de torsie samenstel volgens uw oudere merken. Bevestig het geheel met een nagel pistool. Wikkel het voorjaar een aantal omwentelingen (zie specificaties van de fabrikant) om de juiste spanning te bereiken en plaats de splitpen. Houd de luifel armen stabiel terwijl u het voeden van de kabel op de rail. Laat de stof niet addertje onder het gras als je het schuift terug over de spanten. Grendel de wapens weer op zijn plaats.

Stap 6 – Vervang Cam Lock en monteer Luifel